Lavkarbo-brød – ferdigmix!

Brød med bare 2,5 gram karbo per 100 gram brød! Se hva jeg fant, en ferdigmix!

Det var bare å helle en pose med en tørr blanding i en bolle, tilsette 3 dl vann, røre godt sammen, og så fylle deigen i en medfølgende form! Vips, gjort i en fei! Brødet ble stekt i 60 min. på 175 grader.

Det er ikke stort, ca halvparten av størrelsen på et vanlig brød. Men det hevet langt over kanten på formen – og det både ser ut som og lukter som et ganske vanlig brød! Har ikke smakt ennå, det skal bli fint til frokosten i morgen.

Brødmixpakken ble kjøpt på Life helsekostbutikk, og pakken kostet nesten 100 kroner, men som lavkarbospiser, så blir det likevel drøyt nok for meg, og skal holde seg lenge i plastpose i kjøleskapet.

2 responses to “Lavkarbo-brød – ferdigmix!

  1. Skjønte jeg hadde navnet ditt fra ett eller annet sted, når jeg så kommentaren din tenkte jeg henne har jeg hørt om. Jeg holdt på med birma tidligere, å leste katteblader:)

    Jeg har ikke gjort mye med det bildet, jeg har bare lagt på en dråpe ekstra farge for å forsterke høsten:)

  2. 🙂 Skriv birma i søkefeltet oppe til venstre så kommer det noen bilder. Men jeg har aldri gått inn for å ta «gode» kattebilder. Eneste er at jeg prøvde ut makroobjektivet på birmaen jeg passet i sommer:)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s