Ildfast gryte – retro servise

Fin ildfast gryte med lokk. Mønsteret heter Granada og ble produsert ved Figgjo AS 1970 – 1975. Jeg liker godt de ildfaste formene og serveringsdelene til ulike Figgjo-serviser. Granada er så fint med sterke farger. Her bruker jeg gryta til å oppbevare lavkarbo-knekkebrød. Lekker å ha på bordet, og tett og fin med lokk.

4 responses to “Ildfast gryte – retro servise

 1. Dette mønsteret er så fint, det fineste, synes jeg:) Har ei lita mugge og et serveringsfat i mitt eie:)
  Liker kattene dine, selv har jeg hund:)

  En fin dag ønskes deg fra Trine:)

 2. Ååå Granada! Det er serviset jeg vokste opp med! Får utrolige gode mimre følelser når jeg ser det . Mamma sukker alltid når hun ser retrofunnene mine, for hun kastet det som var igjen av Granadaserviset. Og tenk at hun kastet alle Cathrineholm pannene:( Det var riktignok min far som gjorde det sier hun..

  Ha en finfin onsdag!
  Klem:)

 3. LIKER Figgjo samlingen din.
  Jeg synes Granada er så vanskelig å finne. Samler ikke på det selv men har en venninne som gjør det, så jeg går og titter litt for henne på bruktbutikker og loppiser.

 4. Ja, er man heldig så dukker det plutselig opp noen fine skatter.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s