Om Lisbeth Falling

Lisbeth Falling. Foto Vera Rubicon

Lisbeth Falling er rådgiver i Utdanningsdirektoratet, og har jobbet med fagopplæring og utdanningssaker siden 1988. Hun har jobbet med læreplaner i flere utdanningsreformer, Reform-94 og Kunnskapsløftet, innenfor følgende utdanningsretninger i videregående opplæring: Elektrofag, service og samferdsel, naturbruk og medier og kommunikasjon.

Lisbeth Falling er redaktør av Aristokatt. Aristokatt er Norges eneste fagtidsskrift om katter. Det gis ut av Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR). Lisbeth Falling var også redaktør av PV-Magazinet fra og med nr. 2 – 2008 til og med nr. 1 – 2014. Hun kom tilbake som redaktør fra nr. 4 – 2018. PV-Magazinet er medlemsblad for Norsk Volvo PV Klubb.

Lisbeth Falling er Cand.mag med fagene samfunnsgeografi, offentlig rett og journalistikk. I tillegg har hun yrkesutdanning som tannlegesekretær.

5 responses to “Om Lisbeth Falling

 1. Hei Lisbeth!
  Jeg er IMPONERT over den flotte og informative bloggen du har laget!

  Med ønske om alt godt!

  Vennlig hilsen
  Øyvind

 2. HeiLisbeth!! 🙂

  Jeg skal lese boka om Leon 🙂 skal låne den av en slektning av deg;)
  Selv er jeg født 10uker fortidlig men jeg var noe tyngre enn lille leon. jeg var 1040gr. Og hadde selv en litt kraftig hjerneblødning. Jeg lå 3mnd på sykehus i kuvøse, så det var å dra frem å tilbake for mor og far. Så dei hadde barnepike til 2av dei eldre søsknene mine, heldigvis så bodde ikkje tante å onkel (som dei var hos om natta) så langt fra lillehammer sykehus, så dei kunne komme frem ganske fort viss det skjedde endringer hos meg. Mamma og pappavar hos meg hver dag, men i dag er jeg ei jente på 22år som er frisk og fin
  . Jeg synest at det er fint å kunne få et lite innblikk i livet til barn som er fortidlig født og som har fått noen skader.
  Jeg synest at det er interresangt siden jeg selv er så fortidlig født.
  Gleder meg masse til å lese boken om Leon! 🙂 Den er nok kjempefin! håper at dere foreldre og Leon har det bra! 🙂

  Hjertlig helsing
  Helene

 3. lisbethfalling

  Koselig å høre fra deg. Da er du også et livets mirakel, ønsker deg lykke til 🙂

 4. Hei.
  Jeg ser du har brukt et bilde av vårt avkom Mira Max King Kong på din blogg. Han har blitt en flott «stram kar» som vi sier i Nord-Norge. Morsomt å oppdage, for jeg har ikke visst noe mer om ham etter at vi solgte ham som kattunge.

  Til sommeren kommer vi til å avslutte vårt liv som kattefamilie, og vi er derfor på jakt etter en ekte katteelsker til hans mor, Mirabelle Fidele av Sina Bass. Mirabelle er en blå abyssiner variant. Hun er en veloppdragen dame på åtte år og hun er sterilisert. Hun er svært vennlig, kjærlig, nyskjerrig, leken, glad i besøk og er lett og ha i hus. Kjenner du noen som gjerne vil ha henne som et nytt medlem av familien, så tar jeg gjerne imot henvendelser!

  Vennlig hilsen, Sissel Gerritsen

 5. Mira Max King Kong har det veldig fint hos sin familie. Han går til daglig under kallenavnet Tassen 🙂 Bildet er tatt på en utstilling der han ble Dommerens Beste, og deltok i dommerpanelet for uttaging til Best in Show, slett ikke verst! Jeg kjenner dessverre ikke til noen som kan ta over katten deres, men det kan lønne seg å prøve å fortelle om henne på facebook, alternativt annonsere på finn.no

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s