Hva er det med Ari Behn?

Familien BhenHva er det med Ari Behn som får sinnene så i kok? Hvorfor klarer han å provosere så inderlig? Han er en priviligert person som folk stopper opp og lytter til når han har noe å meddele. Men når meddelelsene kommer, så er de så spesielle og outrerte at hårene reiser seg på de fleste.

Visst hadde han rett i mye av sin kritikkk mot Carl-Erik Grimstad, denne selvoppnevnte eksperten på kongehuset som benytter enhver anledning til å fremheve seg selv og komme med usakeligheter. Men, Ari var det virkelig nødvendig å komme med SÅ sterke uttalelser, som død og begravelse? Du hadde din gyldne anledning, men ødela den med overdreven språkbruk. Tenk, stakkars deg som hadde vært taus i 8 år, og hadde hatt det så inderlig fælt…

Jeg kan jo ikke hjelpe for at jeg synes timingen var spesiell, rett før ditt yngste barn skulle døpes. En ukes mediekjør og tilfeldigvis fikk du fortalt at du skriver på en bok der en viss oppsagt kongeekspert er modell for en av personene i boka…

Jeg unner deg all mulig medieoppmerksomhet, men du hadde nok kommet bedre ut om du hadde vært litt mer ydmyk i dine uttalelser.

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s