Noen vet

Trude Teige er for de fleste best kjent som programleder for Tabloid i TV2. Hun har gjort mange flotte intervjuer og ledet spennende diskusjoner i dette aktualitetsprogrammet. Trude Teige er en en anerkjent TV-journalist som også har skrevet en svært leseverdig krim.

«Noen vet» tar utgangspunkt i uønskede, sårede og skadede barn som ble plassert på barnehjem på 1960-tallet. Bokas heltinne er en anerkjent TV-journalist med mange likhetstrekk med forfatteren selv. Kajsa Coren nyter respekt som journalist, men strever i sitt dagligliv med småbarn og et skrantende ekteskap med en psykiater. Kajsa jobber med et større prosjekt der hun prøver å avdekke overgrep mot barn på barnehjem.

Et eldre ektepar blir funnet døde i sitt hjem på et avsidesliggende sted. Kajsa dekker saken for TV, og begynner selv å undersøke omstendigheter rundt mordene. Etterhvert vikles hun inn i morderens nett, med fatale følger.

Historien er intelligent fortalt, med interessante innblikk i hvordan en TV-journalist arbeider. Boka er spennende fra første til siste side, og har en overraskende slutt.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s