Lær av de døende, ta grep mens du ennå lever!

Klassekampen bringer i dag en utrolig interessant og tankevekkende artikkel om hva døende tenker på og angrer på ved livets slutt. 

Artikelen er grundig og bygger på veldokumenterte kilder, og intervjuer med folk som jobber tett på døende personer. De fleste døende har en slags vareopptelling over livet sitt, og de fleste har sjeldent greid å realisere halvparten av drømmene sine.

Klikk på bildet så blir det større og du kan lettere lese teksten

Alle dør på samme måte
Mette Færch som jobber på institusjon for uhelbredelig døende sier at det samme går igjen hos de fleste. Det handler om angst, sorg og glede uansett om man er ung, gammel, mann, kvinne, rik eller fattig. Det dreier seg om kjærligheten og om de nære tingene. Alt man har strevd med i livet, karriere, forretninger, penger kommer i bakgrunnen. Alle dør på samme måte. Når det nærmer seg slutten er det kjærligheten som står igjen som det viktigste, og samværet med venner og de man er glad i.

Ta grep mens du ennå lever
Det handler om å ta grep i livet mens man kan, kjenne etter på hva som virkelig betyr noe, og lære seg til å nyte dagen og de nære ting mens man lever. Har du en drøm om noe du ønsker å gjøre eller oppnå, så gjør det nå mens du ennå kan! Vær deg selv og møt livet med et ærlig ansikt, og prioriter tid med familie og venner.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s