I 2011 ble denne bloggen besøkt 64 000 ganger!

Ifølge WordPress statistikk ble bloggen min besøkt 64 000 ganger i 2011. Det er utrolig rart å tenke på at så mange har kikket inn og lest mine tekster. Hvis det hadde handlet om en konsert på Madison Square Garden, ville antallet deltakere ført til 3 utsolgte forestillinger for å dekke opp antallet besøkende!

På toppen av lista over best besøkte bloggposter kommer min oppskrift på lavkarbo-pizza. Det betyr jo at stadig flere blir nysgjerrig på denne type kosthold og kanskje også har begynt å leve etter disse prinsippene.

Handler om mye mer enn lavkarbo
Denne bloggen handler likevel om mye mer enn lavkarbo. Mine hovedinteresser er journalistikk, fotografering, katter, litteratur, interiør, design og samfunnsliv.  Jeg vil tro jeg kommer til å være like aktiv, eller kanskje enda mer, og skrive om saker som opptar meg i 2012. Jeg kan også sterkt anbefale WordPress sitt blogg-system. Jeg har hatt svært få problemer med bloggen, og har flotte applikasjoner som jeg kan bruke via HTC-telefon og iPad for å lage innlegg på bloggen.

Here’s an excerpt:

Madison Square Garden can seat 20,000 people for a concert. This blog was viewed about 64 000 times in 2011. If it were a concert at Madison Square Garden, it would take about 3 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s