Kronprinsesse Mette-Marit

Nye, offisielle bilder av kongefamilien viser hvilken flott kronprinsesse vi har. Hun har virkelig vist seg tittelen verdig og viser et flott engasjement for de svake i samfunnet.

Jeg husker godt alle de kritiske røstene og alt det dumme som ble sagt om henne fordi hun hadde et barn fra før og fordi hun hadde deltatt i det som ble kalt for «utagerende festing» i sin ungdomstid. Men det er vel få personer som har vist seg så verdig og gjort all dårlig omtale til skamme. Bedre representant for Norge og kongefamilien skal vi lete lenge etter!

Det blir hevdet at Kronprinsesse Mette-Marit likner på Grace Kelly. Muligens gjør hun det, men Mette-Marit er tusen ganger vakrere, og mer ekte. Hun er vår flotte norskfødte kronprinsesse, ingen over, ingen ved siden – ingen er vakrere enn vår Mette-Marit! Det er så fantastisk at vår flotte Kronprins Haakon falt for henne og hadde vett og stahet til å holde på henne – i år feirer de ti års bryllupsdag, og framtrer som lykkelige og harmoniske  i sitt forhold 🙂

One response to “Kronprinsesse Mette-Marit

  1. Ja, vi har ei flott kronprinsesse.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s