Slikt kunne man leie ut på 1950-tallet

Et rom i et hus med en håndvask, et klesskap og adgang til toalett. Det var reine luksusen det, den gangen. I 1953 var det stor bolignød i Norge. Bygde man et større hus ble man pålagt av myndighetene å leie ut et rom, ellers fikk man ikke byggetillatelse…

One response to “Slikt kunne man leie ut på 1950-tallet

  1. det er ganske rart å tenke på… at det faktisk var slik, mener jeg. Idag så løser kommunene dette ved å ta inn eiendomsskatt – men de bruker jo ikke denne skatten til å bygge boliger til trengende – selv om det var vel det de egentlig burde…..
    jaja – god jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s