Charterfeber – det absolutte lavmål!

Jeg kom til å bli sittende å se på programmet Charterfeber som går på TV3… Å Herre Gud! Hvordan er det mulig å sende et slikt program?

De menneskene som portretteres er så til de grader prototypen på norsk, harry-syden-oppførsel at det er til å bli riktig så kvalm av. Men det er kanskje det som er meningen  at vi skal bli kvalme av våre egne landsmenn, eller er det faktisk slik at dette programmet har livets rett fordi mange mennesker faktisk følger med, og synes det er helt all right å vise «vanlige nordmenn» på tur som drikker seg drita fulle?

Hvor patetisk er det ikke å se en middelaldrende mann som sitter og snøvler og småsynger ved et bord sammen med to utspjåkete eldre damer. For ikke å snakke om utagerende ungdom som kliner med alle de kommer over og står og skriker eller kler av seg.

Enda verre er det med disse to såkalte kjendisene «Charter-Svein» og Hilde Jørstad (som vist nok er med for 5. gang). Dette er to svært utagerende og høyrestede mennesker som farer rundt og tuller som små drittunger, nei jeg gir meg ende over…

3 responses to “Charterfeber – det absolutte lavmål!

  1. Det er jeg helt enig med deg i! Chaterfeber er et lavmålt program, og jeg skjemmes på vegne av noen av deltakerne der! Det sier jo litt at de må ha med to av de samme deltakerne for 5.gang. Da har de ikke mange søkere nei!

    Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

  2. Egentlig burde de som lager programmet lese Vær varsom-plakaten litt nøyere. Man har faktisk et ansvar for ikke å publisere ting om folk som kan være til skade for dem selv, og man tenker på personer som ikke er i stand til å se at det de gjør er til skade for dem selv…

  3. gla ræva er delt i to jeg 😉

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s