«Man on fire» – spennende actionfilm

Endelig en severdig og spennende film på TV! Gjennom hele jule- og nyttårstiden har jeg lett etter gode filmer på diverse TV-kanaler – det har vært langt mellom dem! De få gode filmene som går er gjerne gjengangere en har sett både en og to ganger tidligere. Ellers er det et hav av kjedelige filmer som har fått terningkast tre eller mindre… Men i går, på NrK3 kom det en godbit! Med Denzel Washington i hovedrollen. Han er en flott skuespiller  med mange gode filmer på merittlisten.

«Man on fire» foregår i Mexico. Det har vært en serie kidnappinger av rikmannsbarn, og Denzel Washington spiller en livstrett amerkansk agent og morder som får jobb som livvakt for Lupita på ni år. Han vil helst ikke knytte seg til henne og bli hennes venn, men sakte men sikkert trenger den intelligente jenta gjennom skallet og det oppstår et varmt vennskap.

Kidnappere tar Lupita til tross for den tøffe livvaktens motstand, og en heksejakt uten sidestykke starter. Dette er en kul actionfilm med en svært god bakgrunnshistorie. Den er filmet på en kul flaschbackmåte som gjør filmopplevelsen ekstra god.

Filmen er fra 2004. Klikk på filmplakatbildet så får du opp en trailer.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s