Filmomtale: Historien om Pi

MV5BNTg2OTY2ODg5OF5BMl5BanBnXkFtZTcwODM5MTYxOA@@._V1_SX214_Endelig fikk jeg også sett Historien om Pi, en film jeg har hørt mange lovord om.

Dessverre må jeg med en gang si at jeg ble rimelig skuffet. Historien er helt banal,  det handler om en ung indisk gutt som er vokst opp i en dyrehage i India. Som ung gutt famler han rundt i flere religioner og ender opp med å erklære seg som kristen, muslim og hindu!

Tynn fortelling
Selve rammefortellingen med den voksne Pi som fortelleren, er tynn som ei flis! Han kommer fra en rik indisk familie som lever av en stor dyrehage. Av noen vage grunner blir de nødt til å ta med seg alle dyrene sine for å selge dem i Canada. De reiser over Stillehavet i en japansk fraktebåt, ombord i denne møter vi i noen korte glimt den eneste kjente skuespilleren som en ekkel «grisekokk»! Det er Gérard Depardieu. Forøvrig kostelige scener ved utdeling av mat.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Skipet forliser og den unge gutten havner til slutt i en livbåt sammen med en sebra, en orangutang, en hyene og en bengaltiger! Noen helt fantastiske scener utspiller seg. Som dyreelsker så er disse scenene med tigeren verdt hele filmen, selv om den kanaskje faller noe igjennom når det gjelder fortellingen.

Scenene med tigeren er animert og så fantastisk laget at det er ikke mulig å se at det ikke er ekte!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s