Akkurat passe bra

Filmen Sønner av Norge er akkurat passe bra, en svak firer, kanskje bare en treer…

Både forhåndsomtale og trailere lover faktisk noe helt annet enn det denne filmen har å by på. En humoristisk 70-tallsfilm med en hippie-pappa, ble til noe helt annet på filmlerrettet. Den ble til en mørk og trist historie med med vekt på pønk!

Glimrende hippie-pappa
Sven Nordins spill som skjegget og bustet, arkitekt-hippie-pappa var glimrende og helt herlig i mange scener, kanskje særlig i nakenscenene på nudistleir. Noen scener var veldig gode der forholdet mellom far og sønn er godt spilt.
Grei, men kjedelig tidskoloritt
Mye av tidskoloritten var helt grei, men kjedelig – 70-tallet har så mye mer å by på enn det rekvisittene i denne filmen viste.  Og, sorry, pønkeframstillingen ble rett og slett ikke troverdig, og det ble kanskje spesielt dumt med en så ung gutt i rollen som hippie-pappaens sønn…

One response to “Akkurat passe bra

  1. Hei! Så fin omtale av filmen *smil* Jeg har linka deg opp til min blogg.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s