Med friskt mot!

image

image

Med friskt mot starter jeg høsten med oppfrisket medlemskap på SATS.

Jeg har vært medlem på SATS siden høsten 2005. På grunn av flytting og skadet bein i vinter har det vært et ganske langt opphold. Jeg har savnet treningen på SATS, og starter nå på nytt senter nær mitt nye hjem. Det er særlig spinning i sal jeg liker godt, men også bruk av apparater. Kankje jeg skal prøve meg på noe av det nye som har kommet også, som zumba?

Jammen hadde de meg i «rullene» ennå gitt. En flott ny treningsbag fikk jeg også! Så nå går jeg på med friskt mot!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s