En ulykke kommer sjelden alene!

image

Madonna bedøvd før røntgen. Stakkars, stakkars vesle katten min!

Selv gikk jeg i spagaten på isen og forstrakk lårmuskelen. Det skjedde onsdag i forrige uke. Det er fortsatt forferdelig vondt, og jeg har store problemer med å sitte. Det passet svært dårlig nå som vi jobber med å pakke ut og stelle i det nye huset vårt!

I går fant jeg den ene katten langt under et skap, da hadde jeg ikke tenkt over det, men ikke sett henne på en stund… Jeg merket at hun manglet når jeg ropte på kattene for å gi dem mat. Jeg trakk henne fram fra skapet, og da viser det seg at hun ikke klarer å stå på det ene bakbeinet. Det hang og dinglet livløst under henne!

Det bar rett til dyrlegen for røntgen, og det viste seg at det var et komplisert brudd rett ved knehasen. Her må det opereasjon til sa dyrlegen og ga meg en henvsning på operasjonen og røntgenbilder på CD. Nå er hun lagt inn på Oslo Dyrehospital og skal opereres i morgen. Der får hun også smertebehandling. Stakkars, vesle katten min!

Håper alt går bra og at du blir like fin i beinet ditt igjen, min kjære Madonna.

Jeg har hatt rasekatter og innekatter fra 1975, og har aldri hatt uhell med kattene mine inne, men nå gikk det altså galt. Trolig har kjellerdøren stått oppe og der er det  en del rot og murerutstyr, så har de vel lekt og løpt etter hverandre. Ifølge dyrlegen så det ut som om hun kunne ha fått noe tungt på beinet…

One response to “En ulykke kommer sjelden alene!

  1. Tilbaketråkk: Katten med stålbeinet | Lisbeth Fallings Blogg

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s