Det funkler i krystaller

Ja, nå funkler det i flere krystall lysekroner her i mitt nye hjem. Dette blir bare et lite natta-bilde før jeg kryper til køys og får meg noen timer på øye før jeg skal reise på jobb fra mitt nye hjem. Jeg lover å legge ut flere bilder snart, men foreløpig er det temmelig rotete og mye som ikke er på plass. Det er jammen litt av et krafttak å flytte fra et hus en har samlet på litt av hvert gjennom 18 år og komme seg i orden i et nytt. Men her er det lys i tunellen eller i hvert fall krystallglitring i mørket 🙂

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s