Persianerstolen

Denne stolen har jeg skrevet om i et tidligere innlegg. Den har jeg hatt lyst på helt siden jeg så den første gang, og nå er den jammen blitt min!

Denne stolen er virkelig styggpen! Og helt fantastisk god å sitte i. Den er nydelig restaurert i treverket, som er i mørkebrun teak. Stolen har fått nytt trekk i sølvgrått persianerskinn! Det er brukt skinn fra en skinnkåpe funnet i en bruktbutikk. Det er madHand reMade på Råholt som har restaurert denne vakre stolen. De har utrolig mange morsomme ideer og setter dem ut i livet. De tar gamle, slitne møbler og fikser dem opp med gjenbruksmaterialer. Kjøper du et møbel derfra er du garantert å være den eneste som har maken! Min persianerstol er bare helt unik, og så stilig!

Slik ble stolen presentert på madHand reMade sin nettside:

«Teak i Persianer er en skjønnhet med sine rene, rette linjer. Lenestolen er trukket i eksklusiv sølvgrå persianerpels, som etter en lang og trist tid bakerst i en bruktbutikk, igjen kom til verdighet. Pelsen blir ekstra vakker mot stolens mørke teak. En klassisk 60-talls lenestol. 100% gjenbruk!»

Teakina fra madHand reMade

Også et lekkert lite teakbord ble med meg fra Råholt. Det kler persianerstolen ypperlig, samt mine nye, gode hvilestoler. En teaksjenk skal få æren av å bære TV’en vår i TV-kroken.

Tilbake til teakstolen med persianerpels. Nå lurer jeg på hvem som kan ha vært formgiver. Kan den være fra Rastad og Rellings Tegnekontor? Er det noen som vet?

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s