Hundevalper til salgs fra dyrebutikk!

I en dyrebutikk på Atlantico Shoppingsenter ved Las Palmas på Gran Canaria oppdaget jeg at de solgte hundevalper fra glassbur. For en mangeårig rasekattoppdretter som meg var dette en ganske sjokkerende oppdagelse. Det er internasjonalt forbudt gjennom vår hovedorganisasjon FIFé å selge kattunger fra dyrebutikker. Men altså hundevalper…

Dette så ut til å være raserene valper av rasene chihuahua og fransk bulldog. Chihuahuane kostet 790 euro per stykk og den franske bulldogen 640 euro. De sto i svært små glassbur med papirstrimler til avtrede. Jeg har ikke så god greie på aldersbestemmelse av hundevalper, men for meg så de ikke ut til å være mer enn 6 – 8 uker gamle.

3 responses to “Hundevalper til salgs fra dyrebutikk!

  1. awww, jeg får skikkelig vondt av å se på disse bildene, spesielt det siste. dakar små vofser =(
    jeg har aldri sett selv at de selger valper i butikk, men jeg vet at det dessverre er praksis i noen land. men prisen, særlig på de franske bulldogene var jo ganske lav. litt vanskelig spørsmål kanskje, men fikk du noe informasjon fra butikken om dette er dyr som har stamtavle?
    selv har jeg to franske bulldoger, som er fra sevilla i spania. de er *omplasserings*-hunder fra min vennine som er oppdretter og følte hun hadde litt mange hunder hjemme =)

  2. Nei, jeg spurte ikke om de hadde stamtavler, men det er jo sansynlig at de hadde det, når de ser såpass raserene ut.

  3. Det der så ikke bra ut. Om en dyrebutikk ikke kan tilby bedre forhold enn det der bør de ikke selge hunder i dyrebutikken!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s