Trolljegeren er en morsom film!

Trolljegeren er en uvanlig, men morsom og severdig norsk film. Den er en såkalt mockumentary, og med et helt fantastisk tema: Troll er ikke bare en myte, men ekte vesener! Norske myndigheter kjenner til trollenes eksistens, og har ansatt en person til å jakte på dem.

En mockumentary starter opp som en seriøs dokumentar, men er egentlig tull fra ende til annen. I Trollejgeren er det en gjeng ungdommer fra medialinja i Volda som skal lage en dokumentar om en bygdepersonlighet. De plukker ut en mystisk mann som pleier å komme til bygda med jevne mellomrom. Han legger seg inn på campingplassen med verdens verste og mest shabby campingvogn. Han gjør hva han kan for å riste dem av seg, men til slutt får de komme inn på han og får være med på hans nattlige turer i skog og fjell.

Otto Jespersen er fabelaktig!
Otto Jespersen er fabelaktig i rollen som trolljegeren. Hans herlige, alvorlig og seriøse måte å framtre på blir bare så utrolig artig når han skal fortelle fakta om troll.

Filmen har mange flotte scener fra norsk natur og trollene er utrolig godt laget, og passer akkurat med mytene om de norske trollene. Jeg spår at denne filmen kommer til å bli svært poplær også utenfor Norge.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s