Høsten er en fin tid

Jeg har alltid vært glad i høsten. Selv om sommeren er en deilig tid med mange fine opplevelser, så er høsten starten på så mye. Man tar fått på jobb og nye oppgaver med fornyet styrke.

Skolen starter igjen, og høsten er tiden for å kanskje begynne på et kurs eller være kreativ på andre måter. Man kan være mer inne med god samvittighet, og det blir mørkere om kveldene, så vi kan tenne lys og kose oss. For min del blir det mulighet for mer TV-titting igjen. Håper det kommer noen nye og spennende programmer som kan engasjere.

Kanskje blir det tid til å lage smykker igjen. Jeg har mange materialer og perler som har ligget godt gjemt og glemt her en tid. Jeg skal også jobbe mer med fotografi og lage meg fotobøker med ulike tema. Sommeren 2010 har vært svært begivenhetsrik med tur til USA og veterancamping, og jeg har tatt mange fine bilder som jeg gjerne vil få brukt i flere sammenhenger enn bare å ha dem liggende på datamaskinen.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s