Min nydelige fawn abyssiner

Her er min nydelige fawn abyssiner, (N) Villkatten’s Lille Puma. Jeg takker oppdretter Anne Marit Helmersen for denne flotte katten. I dag var hun på sin aller første utstilling, Adelkattens sommershow i Letohallen på Dal. Hun fikk en flott bedømmelse av dommer Luigi Comorio, og ble nominert til best-in-show-panelet. Der var det mange fine katter, så hun vant ikke, men det var utrolig gøy at hun deltok i panelet på sin aller første utstilling.

Lille Puma har gen for langhår, eller somali, og kan derved gi somalikattunger dersom hun pares med en hannkatt som enten er somali eller har gen for langhår. Fargen hennes kalles for fawn, og er den lyseste fargevarianten på abyssiner og somali.

Lille Pumas bedømmelse. Kan være litt vanskelig å lese dommerbeskrivelsen... Klikk på bildet, så får du det opp i større format.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s