Premature spedbarn infisert på A-hus

prematurt spedbrnFlere premature spedbarn har fått sykehusinfeksjoner på A-hus. Foreldrene er fortvilte. Det er ikke nok med at det er en stor påkjenning å få et prematurt barn som må overvåkes døgnet rundt, barna og deres foreldre blir i tillegg påført ekstra lidelser ved at hygienen ikke er god nok.

Foreldrene klandrer egentlig ikke  pleierne som gjør en fantastisk  jobb, men de er dessverre underbemannet. Noen av dem tar på seg dobbeltvakter og er svært slitne mange ganger på jobb. Det er uholdbart når oppgaven er å være årvåken og passe på disse aller minste.

Det er å håpe at ledelsen ved A-hus snarest bedrer bemanningssituasjonen, slik at premature barn og deres foreldre får den pleie som er høyst nødvendig.

Blogglisten

2 responses to “Premature spedbarn infisert på A-hus

  1. Hei! jeg lurer på hvor du har fått denne informasjonen fra, om du har en artikkel el. der du fikk denne informasjonen? skriver en oppgave om sykehusinfeksjoner og trener mer informasjon om dette og en sikker kilde.

  2. Det er basert på en faktisk hendelse. Gutten på bildet er mitt barnebarn, og han var utsatt for en sykehusinfeksjon. Flere av barna på prematuravdelingen var utsatt for det samme. Du kan kontakte min datter for mer informasjon. Hun har en egen blogg: http://www.verarubicon.com/

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s