Høyt henger den og dyr er den…

Svindyr krystallkrone. Jeg har akkurat maken, men dobbelt så stor, som jeg kjøpte til under halvparten av prisen av hva det sto på denne!

En kan jammen lure litt på hvordan slike ting blir priset… Lampene har forskjellig navn, og er fra forskjellige lampebutikker. Under ser du min lampe. Den heter Sundholmen krystallpendel og kostet kr. 3999,- på Lampe Magasinet på Alnabru. Vi fikk også 10% rabatt på den prisen da vi kjøpte den.

One response to “Høyt henger den og dyr er den…

  1. Kanskje den er dyrere, men den ser jammen finere ut også. Er vel kanskje ikke krystall i den billige. Har vært å sett på den til 9998,- selv. Den er knall fin. Det er ofte tilbud på christiania belysning, så er du der på rett tid så kan du være heldig å få den på 20 – 40 % 😉

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s