Kongelig bryllup i London

Med pomp og prakt ble Prins William av Storbritannia viet til sin kjære Kate idag. Likevel stemningen mellom brud og brudgom er enkel og kjærligheten stråler mellom dem. En stor kontrast til vielsen melom Lady Diana og Willimas far, kronprins Charles.

Kjærligheten lenge leve, og jeg ønsker lykke og et langt liv til det flotte prinseparet!

Som det ble sagt av en av de som forrettet under vielsen: hver vielse er kongelig for dem det gjelder. Så på denne dagen passer det fint å minnes sin egen vielse og glede seg over at man er så heldig å få dele livet med en man elsker. Jeg var så heldig å få ekte min prins!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s