Gode hvilestoler

Mantovani relaxer fra Hjellegjerde

Ethvert hjem må ha gode hvilestoler. Det er deilig å synke ned i en god kosestol etter jobb, og gjerne foran TV.

Vi er også på jakt etter nye hvilestoler – dvs i går fant vi drømmestolene våre! Dere som følger bloggen min har sett at jeg er rimelig opptatt av stoler for tiden, både designet og bruksvennlighet har vært i fokus. Så skal mann og kone bli enige, vi har litt ulike behov, og Gubben har vært veldig glad i reclinere vi har hatt flere av og byttet ut. Disse store, plasskrevende uhyrene av noen stoler…

– En stol må kjennes godt for ryggen, sier Gubben, ellers orker jeg ikke å sitte i den.

Baloo fra Hjellegjerde i mønstret stoff

Selvsagt er jeg enig i det. Man må ha gode stoler for avkobling og kos, og de skal være gode å sitte i, men jeg liker jo at det er litt swung over designet også!

Møbellåven i Nittedal
Vi har ikke kjøpt nye stoler på år og dag, men har slitt ut flere reclinere kjøpt på finn.no, men i går dro vi til Møbelåven i Nittedal. De har annonsert med salg, og jeg hadde sett at de skulle selge en rød Baloo-stol fra Hjellegjerde – en utstillingsstol til redusert pris.

Jeg hadde tenkt at Møbellåven i Nittedal bare var første stopp, for i mitt hode rullet bildene av de flotte Hjellegjerdestolene i 60-talls-design rundt og rundt. Og jeg hadde vel ikke håp om å se så mange av dem i Nittedal…

Baloo i rødt stoff - denne ble min!

God service
Vi ble møtt av verdens hyggeligste selger som viste oss rundt og gjennom flere typer stressless – de vanlige kjedelig med en rund tresirkel til bein, og store blubbete rygger, men så fant vi – en kjemepflott recliner – Mantovani fra Hjellegjerde! Lekkert design, ikke så alt for stor og ruvende, og kjempegod å sitte i. Her var også den utsprettende fotskammelen ikke så veldig stor, så den ser pen ut utslått også. To slike i mørkebrun hud ble våre, samt en Baloo – en rød Baloo i stoff!

3 responses to “Gode hvilestoler

  1. åå den var superfin den Baloo’en 🙂

  2. Heisann!

    Bare et lite tips fra meg, sett Baloo’en din et sted der sola ikke når tak i den, for det røde stoffet blir veldig lett solbleket. Vår ser dessverre ikke særlig pen ut fra siden nå. 🙂

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s