Nytt hus!

Akkurat nå eier jeg to hus! Endelig skal vi realisere en drøm om en stor og romslig tomt, og pusse opp før vi flytter inn.

Huset er et solid og flott trehus bygd på 1950-tallet. Det sies at byggeskikken og grundigheten i husbyggingen på 1950- og 1960-tallet var veldig bra. Så får man tak i et godt vedlikeholdt hus fra denne perioden får man et bunnsolid hus. Og det har vi nå fått tak i 🙂

Det huset vi bor i nå er også bygd på 1950-tallet – et laftet tømmerhus. Det ligger sentralt på Nedre Romerike og har en god og stor tomt. Så til dere som kunne tenke dere et flott tømmerhus på Strømmen har nå sjansen. Følg med på http://www.finn.no

Oppussing og IKEA-kjøkken…
Den nærmeste tiden nå blir konsentrert rundt oppussing og rydding av det gamle huset vårt. Det aner meg at jeg også må bli litt venner med IKEA igjen… Jeg har hørt av så mange nå at IKEA-kjøkken er billig og bra. Så flere kvelder framover i mørketiden og opp mot jul blir nok å kose seg på IKEA!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s