Nytelse

Noen ganger klaffer et måltid så fortreffelig at det blir helt uforglemmelig. Hver bit du spiser smelter på tunga, og smakssammensetningen klaffer helt totalt. Vinen du drikker til er bare helt fantastisk. Den du deler måltidet med betyr alt for deg. Stunden er helt unik, livet er bare fullstendig skjønt! Det er slike øyeblikk du bestandig vil huske og ønsker å komme tilbake til. Akkurat slik var vårt siste måltid på Riche, vår yndlingsrestaurant på Gran Canaria. Der har de verdens deiligste biffkjøtt og tilbereder det til himmelske høyder!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s