Les om vårt sjeldne barn i Se og Hør!

image

image

Historien om Leon er i ferd med å bli skikkkelig kjent. I dag har Se og Hør en stor artikkel om Leon og foreldrene hans. Vil du lese mer om Leon kan du bestille boka om ham fra Commentum Forlag, eller gå til nærmeste bokhandel. Norli bokhandel på Jessheim Storsenter har mange bøker på lager, så der kan du få tak i boka i dag om du ønsker.

3 responses to “Les om vårt sjeldne barn i Se og Hør!

 1. Modig gjort å skrive bok! Jeg skal kjøpe boken. Hilsen Lasses tremenning i Vesterålen.

 2. lisbethfalling

  Ja, Vera er modig! Boka er helt fantastisk – du vil både le og gråte, kan jeg love!
  Så koselig at du fant bloggen min da – jeg har lagt link til bloggen din her nå 🙂

 3. Hei!
  Takk for koselig kommentar på bloggen min! Jeg har sett på bilder av de vakre Abyssiner kattene dine. Nydelige! Min Lillepus, eller Brage som han egentlig heter ble nettopp reddet inn altandøren. Skumle katter med løpetid skal ta territoriet hans. Men den stakkars vennligsinnede Birmaen min kan ikke sloss, så mor må hjelpe til: Det er herlig med katter. «Terapautiske» dyr!
  Rørende historie om skjønne Leon! Det er fryktelig når barn har det vondt.
  Gleder meg til å følg deg videre. Legger deg inn på bloggrollen min!
  Klem fra en dyrevenn!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s