Kjøkkenet før og etter


Slik så det ut da vi kjøpte huset. Stilig femtitallskjøkken!

Det har skjedd visse forandringer under oppussingen her:


Legg merke til den morsomme trappestolen som er malt i grått. Den er nyprodusert etter en gammel svensk modell. Den ser ut som en vanlig kjøkkenstol, men kan snus og blir da en liten trapp. Fint å ha for litt lave damer som skal opp i de øverste kjøkkenskapene. Stolen fant jeg i Danmark på Smukt hjems nettside. Jeg synes den passer svært godt under det morsomme tinnbildet av trollene. Bildet er en arv fra min far. Et bilde han trolig kjøpte på 1970-tallet.


Design-knaggen «Mama» passet fint i den smale stripen med panel mellom kjøkkenbenken og døra. Se så ryddig og pent det er og pyntet med blomsterting og fine bokser. Den lyseblå boksen brukes til filterkaffe.


Og her er rotet! På den andre benken – her satte jeg alt sammen for å få ryddet den ene siden for å ta bilder! Jeg må se å få det fint og ryddig her etterhvert også. Mye skal inn i det høye skapet helt til venstre.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s