Klargjøring før visning

Det er jamen litt av en jobb å klargjøre et hus før visning. Når du har bodd i et hus i 18 år, er det utrolig hvor mye rart du samler på!

Jeg har ikke tall på hvor mange sekker jeg har stappet fulle av gammelt tøy og andre saker jeg ikke har sett på på åresvis. Har du litt lagringsplass, noen kott du sjeldent lukker opp, er det så alt for enkelt å sette fra seg ting som blir glemt…

Deilig å rydde, sorterer og kaste
Det er faktisk utrolig deilig å gå grundig gjennom og kaste og sorterer, og tenke gjennom hva du egentlig har bruk for.

Fikset mange små detaljer
Vi har nå brukt noen få uker på å pusse opp og fikse mange små detaljer som har blitt glemt i det dagelig – du blir nemlig ganske blind etterhvert og ser ikke den manglende listen, eller den veggen som burde fått et malingstrøk. Det er faktisk ikke veldig mye som skal til for at boligen framstår som mer helhetlig og pen.

Ferdigmalte panelplater
Det smarteste vi gjorde var å legge ferdigmalte panelplater i hele trapperommet fra kjeller og opp til 1. etasje. Det ble et veldig flott resultat og ganske billig. Vi har også skiftet dører. De som kjøper huset kan selv bestemme om de vil male, eller beholde dørene ubehandlet.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s