iPad’en, bøkene og jeg…

Etter å ha eid en iPad noen uker, er det blitt mer og mer klart for meg at den nok ikke kommer til å bli benyttet så mye til å lese bøker som jeg først forestilte meg.

Nå er det jo begrensende i seg selv at det finnes få (om noen) nye, og populære norske bøker å få tak i på dette mediet, så jeg vil nok komme tilbake med en fyldigere omtale av dette tema når det blir mulig å lese gode, norske bøker på iPad.

Snart noen norske, smarte tilbud?
Det som vil bli spennende å se etterhvert er om man får nye, smarte tilbud på iPad; virituelle «tidsskrifter» og bøker presentert på helt nye måter enn de tradisjonelle papirblader og -bøker. Jeg ønsker meg tilbud som ulike ordbøker, oppslagsverk, faglitteratur, romaner osv.

Analoge bøker
Gleden over alle papirbøkene mine er der fortsatt, eller skal vi nå kalle ikke-digitale bøker for analoge? Jeg elsker å sette meg ned med en inspirernde bok og fordype meg i den.  Bla, lese, se på bilder og studere.

3 responses to “iPad’en, bøkene og jeg…

  1. Lage eselører, streke under fine setinger og notere tanker i margen ❤
    Tror nok ikke jeg kommer til å konvertere til digitale bøker med det første?

  2. Åååå min store drøm er en ipad, det står virkelig højest på ønskeseddelen for øjeblikket, eller det har det gjort siden den ble lansert…. Finnes overhodet ikke misunnelig på deg jeg…. 😉

  3. Det er en artig sak, men jeg tror at når den først kommer til Norge vil det være neste versjon. Og muligens vil store Android-telefoner som HTC Desire HD som kommer nå i oktober etterhvert utkonkurrere iPad som liten esktra PC og lesebrett for digitale bøker.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s